5-retterstilbud (Fra 16:00)


Kamskjell

Stekt kamskjell med sherry buerre blanc, karamellisert fennikel, valnøtter, 
Oscietra caviar og beurre noisette.
(SK, M, SV)

Sjøkrepshale 

Yakitori grillet sjøkrepshale penslet med champagne og sjøkrepsglaze, 
servert med skalldyrssaus.
(H, M, SK, SV)

Kveite

Ovnsbakt kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje,
Ørettrogn, gressløk, eplehollandaise og smørstekte urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy.
(M, VA, F, SV)

Lam

Pannestekt ytrefilet av lam med karamellisert gulrotpure, saltbakt sellerirot, romanesco, mini rødbet vendt i solbærglaze, sjalottløk og lammesjy tilsmakt rosmarin. Servert med potetkrokket fylt med comté.
(M,H,E,SV)

Sjokoladefudge

Toppet med hvit sjokolademousse, nøtter, bær, gel og bringebæris.
(M, H, N)

5-retter: 1190,-

Vinpakke: 875,-