LUNSJ | PIZZA | MIDDAG | DESSERT | BARNEMENY | 3-RETTERSTILBUD | 5-RETTERSTILBUD | SNACKS
MIDDAG
Serveres fra 16:00 til 22:00
Hele Dagen
Cajun Biffpasta
Kremet linguinepasta med cajun krydret indrefilet av storfe toppet med pesto, søt paprika, vårløk, semitørket tomater og , 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano.
(H, M, SN)
299,-
Skalldyrspasta
Arborio ris med hvitvin, shitakekraft smørstekt steinsopp, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og fritert østersopp.
(M)
319,-
Salsiccia & ‘Nduja pasta
Casareccepasta vendt i en spicy og kremet Salsiccia & ‘Nduja saus tilsmakt med rosmarin og 38 mnd lagret Parmigiano Reggiano.
(H,M,E,SV)
289,-
Steinsopprisotto (Vegetar)
Arborio ris med hvitvin, shitakekraft smørstekt steinsopp, , 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og fritert østersopp.
(M)
245,-
Cæsarsalat
Romano vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, , 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger.
(H, M, E, SN, F)
289,-
Scampisalat
Panestekte MSC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette.
(SK, SO, SE, SV)
279,-
Cheeseburger
150 gram kvernet høyrygg av storfe som servert i potato bun med løk, sennep, ketchup og to skiver smeltet cheddar. Serveres med pommes frites (bytt til søtpotetfries for +20,-).
(H, M, E, SN)
315,-
Baconjam & BBQ Burger
150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i potato bun med chilimajones, baconjam & BBQ, potet sticks og pepper jack ost. Serveres med pommes frites (bytt til søtpotetfries for +20, -).
(H, M, E, SO)
325,-
Spicy Thai Burger
150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i potato bun med thaicurrymajones, soya infused champignon, syltet jalapenos, crispy løk, gulrot, vårløk og pepper jack ost. Serveres med pommes frites (bytt til søtpotetfries for +20, -).
(H, M, E, SO, SL)
325,-
Ekstra burgerkjøtt med ost 150g
85,-
Pommes frites
Søtpotetfries
79,-
99,-
Aioli
Chilimajones
39,-
39,-
Hvitløksbrød & Aioli
Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk og aioli.
(H, M, E)
79,-
A la Carte Forretter (Fra 16:00)
Kamskjell 289,-
Stekt kamskjell med sherry buerre blanc, karamellisert fennikel, valnøtter,
Oscietra caviar og beurre noisette.
(SK, M, SV)
Sjøkrepshale 279,-
Yakitori grillet sjøkrepshale penslet med champagne og sjøkrepsglaze,
servert med skalldyrssaus.
(H, M, SK, SV)
Tartar 259,-
Finkuttet indrefilet av storfe vendt med Dijonsennep, gressløk, sjalottløk og gressløkolje.
Servert med syltet rabarbra, eple og yuzu gel, potetchips og revet 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano.
(M, SN, SV)
Spekemat & Ost (2 pers) 349,-
Parmaskinke, trøffelsalami, fennikelsalami, Parmigiano Reggiano 38 mnd, Comtè 30 mnd, oliven, karamelliserte valnøtter og snackbrød.
(H, M VA)
A la Carte Hovedretter (Fra 16:00)
Kveite 489,-
Ovnsbakt kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørettrogn, gressløk og eplehollandaise. Serverte med smørstekte urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy .
(M, VA, F, SV)
Skrei 489,-
Skrei fra Lofoten med løyrom, karamellisert blomkålpuré, syltet knutekål,
petit pois, macademianøtter, agurk, reddik, smørsaus, dillolje
og urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy.
(M, N, SV)
Indrefilet 495,-
Indrefilet av storfe med blomkålpuré, smørstekt spinat, grillet løk, stekt sopp og rødvinssaus. Servert med potetkrokket fylt med comté.
(M, SL, SV)
Lam 495,-
Pannestekt ytrefilet av lam med karamellisert gulrotpure, saltbakt sellerirot, romanesco, mini rødbet vendt i solbærglaze, sjalottløk og lammesjy tilsmakt rosmarin. Servert med potetkrokket fylt med comté.
(M, H, E, SV)