MIDDAG

Serveres fra 16:00 til 22:00


Hele Dagen

Cajun Biffpasta

Kremet linguinepasta med cajun krydret indrefilet av storfe toppet med pesto, søt paprika, vårløk, semitørket tomater og , 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano.
(H, M, SN)

299,-

Skalldyrspasta

Arborio ris med hvitvin, shitakekraft smørstekt steinsopp, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og fritert østersopp.
(M)

319,-

Salsiccia & ‘Nduja pasta

Casareccepasta vendt i en spicy og kremet Salsiccia & ‘Nduja saus tilsmakt med rosmarin og 38 mnd lagret Parmigiano Reggiano.
(H,M,E,SV)

289,-

Steinsopprisotto  (Vegetar)

Arborio ris med hvitvin, shitakekraft smørstekt steinsopp, , 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og fritert østersopp.
(M)

245,-

Cæsarsalat

Romano vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, , 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger.
(H, M, E, SN, F)

289,-

Scampisalat   

Panestekte MSC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette.
(SK, SO, SE, SV)

279,-

Cheeseburger  

150 gram kvernet høyrygg av storfe som servert i potato bun med løk, sennep, ketchup og to skiver smeltet cheddar. Serveres med pommes frites (bytt til søtpotetfries for +20,-).
(H, M, E, SN)

315,-

Baconjam & BBQ Burger

150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i potato bun med chilimajones, baconjam & BBQ, potet sticks og pepper jack ost. Serveres med pommes frites (bytt til søtpotetfries for +20, -).
(H, M, E, SO)

325,-

Spicy Thai Burger

150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i potato bun med thaicurrymajones, soya infused champignon, syltet jalapenos, crispy løk, gulrot, vårløk og pepper jack ost. Serveres med pommes frites (bytt til søtpotetfries for +20, -).
(H, M, E, SO, SL)

325,-

Ekstra burgerkjøtt med ost 150g

85,-

Pommes frites
Søtpotetfries

79,-
99,-

Aioli
Chilimajones

39,-
39,-

Hvitløksbrød & Aioli

Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk og aioli.
(H, M, E)

79,-

A la Carte Forretter (Fra 16:00)

Kamskjell 289,-

Stekt kamskjell med sherry buerre blanc, karamellisert fennikel, valnøtter, 
Oscietra caviar og beurre noisette.
(SK, M, SV)

Sjøkrepshale 279,-

Yakitori grillet sjøkrepshale penslet med champagne og sjøkrepsglaze, 
servert med skalldyrssaus.
(H, M, SK, SV)

Tartar 259,-

Finkuttet indrefilet av storfe vendt med Dijonsennep, gressløk, sjalottløk og gressløkolje.
Servert med syltet rabarbra, eple og yuzu gel, potetchips og revet 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano.
(M, SN, SV)

Spekemat & Ost (2 pers) 349,-

Parmaskinke, trøffelsalami, fennikelsalami, Parmigiano Reggiano 38 mnd, Comtè 30 mnd, oliven, karamelliserte valnøtter og snackbrød.
(H, M VA)


A la Carte Hovedretter (Fra 16:00)

Kveite 489,-

Ovnsbakt kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørettrogn, gressløk og eplehollandaise.  Serverte med smørstekte urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy .
(M, VA, F, SV)

Skrei 489,-

Skrei fra Lofoten med løyrom, karamellisert blomkålpuré, syltet knutekål,
petit pois, macademianøtter, agurk, reddik, smørsaus, dillolje
 og urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy.
(M, N, SV)

Indrefilet 495,-

Indrefilet av storfe med blomkålpuré, smørstekt spinat, grillet løk, stekt sopp og rødvinssaus. Servert med potetkrokket fylt med comté.
(M, SL, SV)

Lam 495,-

Pannestekt ytrefilet av lam med karamellisert gulrotpure, saltbakt sellerirot, romanesco, mini rødbet vendt i solbærglaze, sjalottløk og lammesjy tilsmakt rosmarin. Servert med potetkrokket fylt med comté.
(M, H, E, SV)