LUNSJRETTER

Frem til 16:00


Kyllingsandwich

Grillet kyllingfilet servert på smørstekt surdeigsbrød, aioli, Vestfoldsalat, pesto, syltet rødløk, bacon, 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og balsamico glaze.
(H, M, E, SV, N)

289,-

Skagensandwich

Skagenrøre med reker, rogn, rødløk, dill, rømme og majones servert på ristet surdeigsbrød med salat, fennikel og reddik.
(H, M, E, SL, SK)

299,-

Avokado smash & wasabi

Smashed avokado på smørstekt surdeigsbrød med ferskost tilsmakt med wasabi, syltet delilkatesseløk, potet sticks og posjert egg.
(H,M,E,SV)

269,-

HELE DAGEN


Cajun Biffpasta

Kremet linguinepasta med cajun krydret indrefilet av storfe toppet med pesto, søt paprika, vårløk, semitørket tomater og , 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano.
(H, M, SN)

299,-

Skalldyrspasta

Linguinepasta vendt i en kremet skalldyrsaus med vongoleskjell, reker, grillet scampi og chiliolje.
(M, H, SK, SV, B)

319,-

Salsiccia & ‘Nduja pasta

Casareccepasta vendt i en spicy og kremet Salsiccia & ‘Nduja saus tilsmakt med rosmarin og 38 mnd lagret Parmigiano Reggiano.
(H,M,E,SV)

289,-

Steinsopprisotto  (Vegetar)

Arborio ris med hvitvin, shitakekraft smørstekt steinsopp, , 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og fritert østersopp.
(M)

245,-

Cæsarsalat

Romano vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, , 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger.
(H, M, E, SN, F)

289,-

Scampisalat   

Panestekte MSC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette.
(SK, SO, SE, SV)

279,-

Cheeseburger  

150 gram kvernet høyrygg av storfe som servert i potato bun med løk, sennep, ketchup og to skiver smeltet cheddar. Serveres med pommes frites (bytt til søtpotetfries for +20,-).
(H, M, E, SN)

315,-

Baconjam & BBQ Burger

150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i potato bun med chilimajones, baconjam & BBQ, potet sticks og pepper jack ost. Serveres med pommes frites (bytt til søtpotetfries for +20, -).
(H, M, E, SO)

325,-

Spicy Thai Burger

150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i potato bun med thaicurrymajones, soya infused champignon, syltet jalapenos, crispy løk, gulrot, vårløk og pepper jack ost. Serveres med pommes frites (bytt til søtpotetfries for +20, -).
(H, M, E, SO, SL)

325,-

Ekstra burgerkjøtt med ost 150g

85,-

Pommes frites
Søtpotetfries

79,-
99,-

Aioli
Chilimajones

39,-
39,-

Hvitløksbrød & Aioli

Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk og aioli.
(H, M, E)

79,-

DESSERT


Sjokoladefondant

Serveres med vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri).
(H, M, E, N)

199,-

Petit Four

Tre små søte fristelser.
(E, M)

125,-

Sjokoladefudge

Toppet med hvit sjokolademousse, nøtter, bær, gel og bringebæris.
(M, H, N)

175,-

Husets Is

Vaniljeis, bringebæris, sjokoladeis.

(M)

175,-

Crème Brûlée

Lun crème brûlée med vaniljeis tilsmakt med skogsbær og brent hvitsjokolade.
(M, E)

195,-

Ostetallerken

Et utvalg av fire modne oster, søt marmelade, karamelliserte valnøtter og nøttekjeks.
(M, H, V)

279,-